Resultaten voor internetbedrijf ter overname

 
internetbedrijf ter overname
 
Online wetenschappelijke community Nederland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
De site kan interessant zijn voor organisaties die online meer exposure en interactie willen genereren bij een in wetenschap geïnteresseerde doelgroep. online platform te koop forum ter overname bedrijf te koop onderneming te koop. Meer Internetbedrijven Klik voor meer info.
Internetbedrijf Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Om het huidige klantenbestand van ca 100 websites van optimale service te voorzien en het nieuwe platform te kunnen realiseren is de eigenaar op zoek naar kapitaal waarmee de eigenaar tijd vrij kan maken om het platform te laten ontwikkelen en in de markt te zetten. Enthousiaste servicegerichte persoon die zich in wil kopen in een groeiend internetbedrijf en deze en nieuwe klanten wil bedienen kan ook reageren.
Bestaande webwinkel overnemen. Combined Shape.
Maar in principe besluit je dit dus vooral zelf. Is de overname voor jou een nieuwe stap in het diepe en heb je hiervoor nooit een webwinkel in je beheer gehad? Zorg dan wel dat je voorzichtig te werk gaat. Een internetbedrijf is erg afhankelijk van de strategie van haar eigenaar.
Koop een online bedrijf.
Het team van Corporate Finance in Europa heeft grote ervaring in software en heeft een team ter plaatse om u te helpen met het bedrijfsaankopen en verkopen in de software. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring met software en zijn in staat om te helpen met het kopen en verkopen van software bedrijven.
WEBSITE TE KOOP, INTERNETBEDRIJF TE KOOP MET UNIEK CONCEPT IN DE AUTO BRANCHE, bedrijfsovernames, bedrijf te koop, bedrijf kopen, bedrijf verkopen, webwinkel te koop, webwinkel te koop.
add_circle Opkoper optimaliseert het bedrijf om door te verkopen. Website te koop, internetbedrijf te koop gericht op groepskorting in de auto branche / automotive. Dit is een uniek concept en is qua website geheel klaar om ook op grote schaal in gebruik te nemen.
Het grootste internetbedrijf van Europa? Dat zit in Amsterdam MT.nl.
Het grootste internetbedrijf van Europa? Dat zit in Amsterdam. 14 juli 2015. Booking is een waar economisch wonder: Nederlands grootste techbedrijf en Europa's' grootste internetsucces. Waar houdt het op? Als het over Booking.com gaat, zijn de superlatieven niet van de lucht. Zo is het bedrijf de grootste. internetonderneming van Europa. vertaalorganisatie ter wereld.
Webshop overnemen.
Wij willen binnen korte termijn een internetbedrijf starten en hiervoor zijn wij op zoek geweest naar geschikte webshops/webwinkels die ter overname beschikbaar zijn. Inmiddels hebben wij een webwshop gevonden waarvan de eigenaar het te koop aanbied vanwege weinig tijd ivm een ander bedrijf internationaal bedrijf.
Bedrijven te koop aangeboden op Brookz 1 overnameplatform NL.
Alle bedrijven te koop staan op Brookz. Realiseer uw bedrijfsovername via Brookz, wij garanderen 100% dat alle bedrijven nog beschikbaar zijn om over te nemen. Reageer op interessante profielen en kom direct in contact met de verkoper. Bedrijf verkopen via Brookz?
Chinese techreus Tencent overweegt Angry Birds-maker Rovio over te nemen voor 3 miljard.
De maker van de spelletjesreeks Angry Birds voert naar verluidt gesprekken met het Chinese Tencent, maar van een deal is nog geen sprake. Dat meldt The Information op basis van anonieme bronnen rondom de onderhandelingen. Tencent is een van de grootste internetbedrijven ter wereld, maar is voornamelijk bekend in China.
bedrijf kopen of verkopen advertenties bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Groothandel in Led verlichting voor detailhandel. Unieke zonnestudio in het Groene Hart! Te koop gevraagd. Titel advertentie Regio Geplaatst Nr. Gezocht: klein ambitieus internetbureau. Reisorganisatie ter uitbreiding activiteiten. Bewindvoerder / budgetbeheerder. MBI mogelijkheid watertechnisch monteur/loodgieter. Overzicht verkochte of inactieve profielen.
Volledig webwarenhuis te koop aangeboden Webwinkel Forum.
Een gevestigd internetbedrijf in cadeauartikelen met 2 geregistreerde domeinnamen. Een zeer professionele en gebruikersvriendelijke webwinkel. Overname softwareprogramma Logivert V6, incl. automatisch gegenereerde printbare facturen. Behoud van bestaand telefoonnummer en emailadres. Een professioneel bestaand en herkenbaar logo. Diverse schrijfbehoeften waaronder briefpapier, cadeaubonnen, stempels, etc.
Een online bedrijf kopen?
Wat u absoluut niet moet doen, is denken dat dit allemaal niet zo belangrijk is en dat het allemaal wel goed komt als de overname rond is. Een internetbedrijf kopen waar u niets van weet is net als aandelen kopen omdat de naam leuk klinkt.

Contacteer ons